vergaderen

Een ideale locatie om te vergaderen in Fryslân? Dat is Heerlijk Hemelum! Omgeven door bos bieden wij in een inspirerende en ongedwongen omgeving, moderne faciliteiten voor productieve bijeenkomsten. Boek je eerstvolgende bijeenkomst buiten de deur en kom vergaderen op deze onverwacht mooie locatie in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân!

de moeite waard

Buiten de deur vergaderen in Fryslân is een investering die de moeite waard moet zijn. Wat de insteek van je bijeenkomst ook is, wij beloven je dat het de moeite waard zal zijn om je eerstvolgende vergadering bij Heerlijk Hemelum te organiseren. Of het nu gaat om een strategische planningssessie, een learning, de voorbereidingen voor de ALV of een dag op de hei… focussen lukt beter wanneer je weg bent van de dagelijkse drukte van de werkvloer.

ideale vergaderlocatie voor productieve bijeenkomsten

Tussen 8:00 en 21:30 uur kunnen teams tot 12 personen de gehele sfeervol ingerichte binnen- en buitenruimte en de moderne faciliteiten van Heerlijk Hemelum gebruiken. Dat biedt ruime mogelijkheden voor een divers dagprogramma en een productieve bijeenkomst, want:

  • de locatie biedt binnen en buiten voldoende plekken om plenaire sessies af te wisselen met afzonderlijke werkmomenten
  • er zijn professionele presentatiemiddelen, zoals een beamer met scherm en een flip-over aanwezig
  • ontbijt en/of diner kunnen als extra onderdeel aan het dagprogramma worden toegevoegd
  • het lommerrijke erf leent zich perfect voor het halen van een frisse neus tijdens pauzemomenten
  • voor een sportieve onderbreking loop je vanaf ons erf binnen tien minuten langs het Friese water, het glooiende Gaasterland of door het bos
  • als onderdeel van je programma kun je gebruik maken van de recreatieve mogelijkheden in de directe omgeving, zoals een stukje varen op een sloep, een toertocht maken in een vintage Volkswagenbus of het Friese landschap verkennen onder begeleiding van een gids

eten en drinken

Huur je onze accommodatie, dan staat tijdens je verblijf versgezette koffie, thee en tafelwater voor je klaar. In de ochtend en in de middag serveren we er iets lekkers bij. Het staat jullie vrij om zelf voor het eten en drinken te zorgen, want de accommodatie is zo ingericht dat je zelfvoorzienend kunt zijn.

start met ontbijt, sluit af met diner

Voor een positieve invloed op het werkproces, kunt je een teamdag buiten de deur gezamenlijk starten met een voedzaam ontbijt of afsluiten met een lekkere maaltijd. Natuurlijk bevelen wij cateraars die gebruik maken van lokale ingrediënten van harte aan, want op die manier zorg je voor een ultieme beleving van jullie verblijf in een van de mooiste streken van Friesland. In onze directe omgeving is voor elk budget een goede te vinden! Wij kunnen u hierin ook ontzorgen.

overnachten

Overnachtingsmogelijkheden vind je in de directe omgeving. Ons advies is om hiervoor gebruik te maken van de bekende boekingssites of contact op te nemen met VVV Waterland van Friesland.

beschikbaarheid en reserveren

Bouwen aan de organisatie werkt beter buiten de deur en is de investering waard. Zeker op een budgetvriendelijke locatie als Heerlijk Hemelum. We zijn benieuwd naar de wensen en verheugen ons op jullie bezoek!

Informeer geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid en kosten en boek de eerstvolgende bijeenkomst buiten de deur. Noteer contactgegevens, stel de vraag en druk op de verzendknop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.