vergaderen

Een ideale locatie om te vergaderen in Fryslân (Friesland)? Dat is Heerlijk Hemelum! Omgeven door bos bieden wij in een inspirerende en ongedwongen omgeving, moderne faciliteiten voor productieve bijeenkomsten. Boek uw eerstvolgende bijeenkomst buiten de deur en kom vergaderen op deze onverwacht mooie locatie in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân (Friesland)!

de moeite waard

Buiten de deur vergaderen in Fryslân (Friesland) is een investering die de moeite waard moet zijn. Wat de insteek van uw bijeenkomst ook is, wij beloven u dat het de moeite waard zal zijn om uw eerstvolgende vergadering bij Heerlijk Hemelum te organiseren. Of het nu gaat om een strategische planningssessie, een learning, de voorbereidingen voor de ALV of een dag op de hei… focussen lukt beter wanneer je afgesloten bent van de dagelijkse drukte van de werkvloer.

ideale vergaderlocatie voor productieve bijeenkomsten

Tussen 8:00 en 21:30 uur kunnen teams tot 12 personen de gehele sfeervol ingerichte binnen- en buitenruimte en de moderne faciliteiten van Heerlijk Hemelum gebruiken. Dat biedt ruime mogelijkheden voor een divers dagprogramma en een productieve bijeenkomst:

  • de locatie biedt binnen en buiten voldoende plekken om plenaire sessies af te wisselen met afzonderlijke werkmomenten
  • er zijn professionele presentatiemiddelen, zoals een beamer met scherm en een flip-over aanwezig
  • ontbijt en/of diner kunnen als extra onderdeel aan het dagprogramma worden toegevoegd
  • het lommerrijke erf leent zich perfect voor het halen van een frisse neus tijdens pauzemomenten
  • voor een sportieve onderbreking loopt u vanaf ons erf binnen tien minuten langs het Friese water, het glooiende Gaasterland of door het bos
  • als onderdeel van uw programma kunt u gebruik maken van de recreatieve mogelijkheden in de directe omgeving, zoals een stukje varen op een sloep, een toertocht maken in een vintage Volkswagenbus of het Friese landschap verkennen onder begeleiding van een gids

eten en drinken

Huurt u onze accommodatie, dan staat tijdens uw verblijf versgezette koffie, thee en tafelwater voor u klaar. In de ochtend en in de middag serveren we er iets lekkers bij. Hiernaast staat het u vrij om zelf voor het eten en drinken te zorgen, want de accommodatie is zo ingericht dat u zelfvoorzienend kunt zijn. Besteedt u uw kostbare tijd samen liever niet aan het bereiden van de maaltijd? Dit kunt u prima uitbesteden aan een cateraar naar wens. In onze directe omgeving is voor elk budget een goede te vinden! Wij kunnen u hierin ook ontzorgen.

start met ontbijt, sluit af met diner

Voor een positieve invloed op het werkproces, kunt u uw bijeenkomst gezamenlijk starten met een voedzaam ontbijt of de dag afsluiten met een lekkere maaltijd. Natuurlijk bevelen wij cateraars die gebruik maken van lokale ingrediënten van harte aan, voor een ultieme beleving van uw verblijf in een van de mooiste streken van Fryslân. In onze directe omgeving is voor elk budget een goede te vinden! Wij kunnen u hierin ook ontzorgen.

overnachten

Overnachtingsmogelijkheden vindt u in de directe omgeving. We adviseren u om hiervoor gebruik te maken van de bekende boekingssites of contact op te nemen met VVV Waterland van Friesland.

beschikbaarheid en reserveren

Bouwen aan de organisatie werkt beter buiten de deur en is de investering waard. Zeker op een budgetvriendelijke locatie als Heerlijk Hemelum. We zijn benieuwd naar uw wensen en verheugen ons op uw bezoek!

Informeer geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid en kosten en boek uw eerstvolgende bijeenkomst buiten de deur. Noteer uw contactgegevens, stel uw vraag en druk op de verzendknop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees meer over onze groepsaccommodatie en de voorzieningen >>>