theetuin

Welkom bij Heerlijk Hemelum, theetuin in Fryslân! Van april tot en met september serveren wij iedere zondag van 9:30 tot 16:30 uur zorgvuldig geselecteerde koffie en thee en huisgemaakte limonades en gebak. Allemaal lekkers om een stukje voor om te fietsen!

Kom alleen, samen of met een groter gezelschap naar onze sfeervolle theetuin in Fryslân en kies een fijne plek op het lommerrijke erf, tussen de binten van de voormalige deel of op het overdekte terras. Je bent van harte welkom voor het maken van een heerlijke tussenstop! Door de ongedwongen, prikkelarme en landelijke omgeving is Heerlijk Hemelum, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, een buitengewone locatie om bij te praten of even op te laden.

KOFFIE, THEE, FRIS EN IETS LEKKERS ERBIJ

Wij serveren (h)eerlijke koffie, smaakvolle thee en huisgemaakte limo van vlierbloesem en oogstfruit van eigen erf. We vinden het belangrijk dat er voor iedereen die onze theetuin in Fryslân bezoekt iets te kiezen is. Daarom kun je bij ons terecht voor ‘gewone’ koffie en thee én voor koffie- en theespecialiteiten. Ieder bakje zetten we met dezelfde passie; ambachtelijk en vers.

Wil je er iets lekkers bij? Hebben we! Want oeh, de ambachtelijke Friese bakkers… die maken toch een hoop lekkers! Ons deskundige testpanel heeft bijna alles geproefd en de lekkerste Fryske koekspesjialiteiten uit de streek geselecteerd. Daarnaast is er natuurlijk ook een wisselend aanbod van tongstrelende huisgemaakte lekkernijen, waaronder onze worteltaart, waarvan gezegd wordt dat het de lekkerste is in de hele regio…

Kom je met een groep voor koffie en gebak, neem dan van te voren even contact met ons op.

Bekijk ons menu >>>

heerlijke workshopwoensdag

In het voorjaar en in het najaar kun je iedere woensdag bij ons terecht voor een divers aanbod van kleinschalige creatieve en spirituele workshops en (dag)cursussen.

Bekijk het aanbod van workshops >>>

DE theetuin HUREN

Voor het organiseren van een familiedag, een teambuildingsessie op locatie of het geven van een training, kiezen steeds meer mensen een pareltje: een buitengewone, kleinschalige accommodatie om ongestoord te werken, te ontmoeten, het leven te vieren…

Zoek je zo’n pareltje? Dan hebben we goed nieuws! Want het is mogelijk om de binnen- en buitenruimte van Heerlijk Hemelum tegen een budgetvriendelijk tarief te huren.

Ontdek onze tarieven >>>