theetuin

Welkom bij Heerlijk Hemelum, theetuin in Fryslân! Van april tot en met september ben je iedere zondag van 9:30 tot 16:30 uur van harte uitgenodigd. Geniet op onze bijzondere plek van zorgvuldig geselecteerde koffie en thee, heerlijk huisgemaakt gebak en limonades. Allemaal moois én lekkers om een stukje voor om te fietsen!

Kom alleen, samen of met een groter gezelschap naar onze sfeervolle theetuin in Fryslân. Kies je favoriete plekje ergens op het lommerrijke erf, of op het overdekte terras. Vind je het buiten te fris? Kom dan gezellig naar binnen. Plof neer op de loungebank of schuif aan de lange tafel in de sfeervolle tussenruimte. Maak een praatje met andere gasten, of kruip achter de weekendkrant…

Waar je bij ons ook neerstrijkt, overal ademt dezelfde sfeer: ongedwongen, rustig en fijn. Je bent van harte welkom voor het maken van een heerlijke tussenstop! Door de prikkelarme en landelijke omgeving is Heerlijk Hemelum, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, een buitengewone locatie om bij te praten of even op te laden. En niet onbelangrijk: je kunt er de mooiste foto’s maken. Leuk voor het thuisfront of om te delen op je socials!

KOFFIE, THEE, FRIS EN IETS LEKKERS ERBIJ

Wij serveren (h)eerlijke koffie, smaakvolle thee en huisgemaakte limo van vlierbloesem en oogstfruit van eigen erf. Liever iets fris of een alcoholvrij pilsje? Is er ook.

We vinden het belangrijk dat er voor iedereen die onze theetuin bezoekt iets te kiezen is. Daarom kun je bij ons terecht voor ‘gewone’ koffie en thee én voor koffie- en theespecialiteiten. Ieder bakje zetten we met dezelfde passie; ambachtelijk en vers.

Wil je er iets lekkers bij? Hebben we! Geniet van ons geroemde duo: onze tongstrelende Hemelse Modder en huisgemaakte Worteltaart waarvan gezegd wordt dat het de lekkerste is in de hele regio…

Bekijk ons menu >>>

heerlijke workshopwoensdag

In het voorjaar en in het najaar kun je iedere woensdag bij ons terecht voor een divers aanbod van kleinschalige creatieve en spirituele workshops en (dag)cursussen.

Bekijk het aanbod van workshops >>>

DE theetuin HUREN

Voor het organiseren van een familiedag, een teambuildingsessie op locatie of het geven van een training, kiezen steeds meer mensen een pareltje: een buitengewone, kleinschalige accommodatie om ongestoord te werken, te ontmoeten, het leven te vieren…

Zoek je zo’n pareltje? Dan hebben we goed nieuws! Want het is mogelijk om de binnen- en buitenruimte van Heerlijk Hemelum tegen een budgetvriendelijk tarief te huren.

Ontdek onze tarieven >>>