spirituele activiteiten

Spirituele ruimte in Fryslân? Welkom bij Heerlijk Hemelum! Een ideale locatie voor spirituele (buiten)activiteiten zoals stiltedagen, mama blessing ceremonies, buitenyoga en ijsbaden. Heerlijk Hemelum is een budgetvriendelijke, kleinschalige groepsaccommodatie en theetuin in een van de mooiste streken van Fryslân.

Ervaar zelf wat deze ongedwongen en prikkelarme plek te midden van de bomen van het volwassen bos met je doet en huur bij ons je ruimte voor je eerstvolgende spirituele activiteiten in Friesland.

Samen met bevlogen coaches, trainers en inspirators is er in het voorjaar van 2024 een dijk van een Heerlijke Workshopwoensdag Agenda neergezet. Kijk via de onderstaande link welke (spirituele) activiteiten worden aangeboden.

in harmonie samenzijn

De meeste bezoekers aan Heerlijk Hemelum ervaren al snel de bijzondere, rustgevende atmosfeer. Dat geldt niet alleen voor ons adres, maar is duidelijk voelbaar in de hele streek waar De Maren onder valt. Mensen omschrijven de sfeer wel als magisch, een natuurlijke rust die over hen heen valt en als een ideale locatie om in harmonie samen te zijn.

ideale locatie voor spirituele activiteiten

Tussen 8:00 en 21:30 uur kunnen gezelschappen de gehele sfeervol ingerichte binnen- en buitenruimte en de voorzieningen van Heerlijk Hemelum gebruiken. Wij adviseren voor spirituele activiteiten een groepsgrootte van maximaal 12 personen. Wat maakt het een ideale locatie voor spirituele activiteiten?

  • De locatie biedt binnen en buiten voldoende privacy om in een intieme setting samen te zijn, maar ook om even op jezelf te zijn;
  • aan de lange tafels binnen en buiten onder de overkapping kunnen 12 (maximaal 14) mensen zitten;
  • binnen in de huiskamer, aan de keukenbar en buiten zijn allerlei zitjes, hoog en laag, stevig en zacht;
  • onder de bomen is voldoende ruimte om in het gras in een grote kring te zitten;
  • met uitzondering van het open karakter aan de voorzijde, is het erf aan de linker- en achterkant omringd door bomen en daardoor is er geen inkijk;
  • de locatie is al te huur vanaf twee uren;
  • tijdens het gebruik zijn er geen andere gasten aanwezig;
  • er is een aparte ruimte met een daybed waarop gerust kan worden;
  • de omgevingsgeluiden van het Friese platteland (de dieren op en om ons erf, een boer die maait en in het voorjaar de fantastische vogelconcerten) brengen je op gezette tijden weer in het hier en nu :).

eten en drinken

Gebruik je onze accommodatie voor spirituele activiteiten, dan staat het je vrij om zelf voor eten en drinken te zorgen. De accommodatie is zo ingericht dat je helemaal zelfvoorzienend kunt zijn. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van ons koffie- en theearrangement (bekijk de tarieven).

overnachten

Overnachtingsmogelijkheden vind je in de directe omgeving. We adviseren om hiervoor gebruik te maken van de bekende boekingssites of contact op te nemen met VVV Waterland van Friesland.

beschikbaarheid en reserveren

We zijn benieuwd naar je wensen en verheugen ons op je komst! Informeer geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid en kosten en boek je eerstvolgende spirituele activiteit in Friesland. Noteer je contactgegevens, stel je vraag en druk op de verzendknop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.