Cadeaubon Heerlijk Hemelum

leuk om te geven, leuk om te krijgen

Een cadeaubon van Heerlijk Hemelum. Dát is nog eens een originele manier om iemand te verrassen en te trakteren op koffie en gebak!

Het leuke is, dat je de waarde van de cadeaubon zelf kunt bepalen. Om je een idee te geven:

Met een bon van €7,50 kan de ontvanger al genieten van een speciale koffie en een stuk huisgemaakt gebak. Voor €15,00 kan de ontvanger ook iemand trakteren en samen genieten bij Heerlijk Hemelum. Met een cadeaubon van €25,00 kan de ontvanger meer dan eens bij ons vertoeven en wel tien soorten losse thee proberen.

Bekijk onze menukaart en prijzen >>>

Onze cadeaubonnen zijn twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop en worden geleverd in een mooie kraftenvelop. Je kunt ze bij ons ophalen of online bestellen. Na ontvangst van je betaling wordt het de eerstvolgende werkdag als brievenbuspakketje via PostNL verstuurd. Je ontvangt hiervan de track&trace-code.

ik ga iemand verrassen

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon van Heerlijk Hemelum? Je kunt de bon via het onderstaande formulier bestellen. Noteer je gegevens (i.v.m. de betaling), de gewenste waarde, eventueel een tekstje voor de ontvanger en het adres waar we het naar toe mogen sturen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.