buitengewone uitvalsbasis

Heerlijk Hemelum is een buitengewone uitvalsbasis voor inspiratiesessies met het werk, een fijn samenzijn met familie en vrienden, voor aanbieders van trainingen en coaches bijvoorbeeld.

Coachinggesprekken of inspiratiesessies vinden steeds vaker plaats in de natuur. Wij kunnen ons daar veel bij voorstellen. Zelf wandelen we graag in onze omgeving. Om de hoofden leeg te maken, plannen te maken… De boel vanuit een ander perspectief bekijken lukt goed wanneer je buiten bent.

Bent u van plan om de zuidwesthoek van Fryslân op te zoeken? Daar zult u zeker geen spijt van krijgen! Door de diversiteit van het landschap is onze regio een van de mooiste delen van de provincie. Overal om Hemelum heen is water, bos, boerenland, heuvellandschap en natuurlijk schone lucht. Zelfs in één dag kunt u daar al veel van opsnuiven.

links water, rechts bos

Ons erf is hiervoor de perfecte uitvalsbasis, want u loopt zo het Friese landschap in: links gaat u richting het water, rechtsaf naar het bos.

Er zijn talloze rondjes te maken. Van ‘even een frisse neus halen’ tot een stevige wandeling (kuier in het Frysk). We delen een paar van onze favoriete kuiers die lang genoeg zijn om op te laden, zonder bezweet weer terug te komen.

Er zijn genoeg studies gedaan waaruit blijkt dat wandelen een positief effect heeft op ons welzijn. Dus waar wacht u op… Trek de jas aan, we gaan!

Bekijk onze favoriete kuiers.