reserveren

Leuk dat u ons gevonden heeft en bij ons wilt reserveren! Vult u hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om uw wensen door te spreken.

We beloven u nu alvast een heerlijk verblijf!

  tarieven

  Huur van de locatie

  De accommodatie is per uur te huren, met een minimale periode van 2 aaneengesloten uren.

  € 65,00 per sessie van 2 uren (minimale huurperiode)
  € 29,00 per ieder volgend uur
  € 375,00 per dag (van 8.00 tot 21.30 uur)

  € 30,00 presentatiemiddelen per huurperiode (optioneel)

  Inclusief gebruik van alle voorzieningen, keukenlinnen, eindschoonmaak, energietoeslag en 9% btw. Exclusief bijbehorend vergaderarrangement en € 50,00 borg.

  Optioneel kunt u gebruik maken van professionele presentatiemiddelen: beamer en projectiescherm, whiteboard/flipover met stiften, geluidsbox via bluetooth en device met gastaccount.

  vergaderarrangement

  € 7,50 per persoon/sessie
  € 1,25 per persoon/volgend uur
  € 17,50 per persoon/dag

  Het vergaderarrangement is een aanvulling op de locatiehuur en bestaat uit voldoende filterkoffie, gebruik van de theebar, tafelwater en iets lekkers voor erbij (een zoet afpakhapje bij de koffie/thee en bij boekingen van een werkdag of langer serveren we rond de klok van 4 een hartige energizer). Inclusief 9% btw.

  catering uitbesteden

  De catering van uw verblijf kunt u op twee manieren uitbesteden:
  1. U zoekt en boekt zelf uw cateraar en stemt de catering van uw verblijf zelf met de cateraar af. U ontvangt de factuur rechtstreeks van de cateraar. NB: Bijzondere vormen van koken op locatie, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van open vuur, zijn enkel toegestaan met toestemming van Heerlijk Hemelum.
  2. U legt de organisatie rondom de catering bij Heerlijk Hemelum neer. In goed overleg komen we tot een catering naar wens. De kosten voor de catering worden inclusief de verwerkingskosten (25%) en bezorgkosten opgenomen in de factuur van Heerlijk Hemelum.

  high tea

  Klik hier voor de prijzen van onze high tea.

  cadeaubon

  Iemand op een originele manier verrassen, kan met een cadeaubon van Heerlijk Hemelum. De waarde van de cadeaubon is door de gever te bepalen en vervalt twee jaar na de dag van aankoop. Een eventueel tegoed wordt niet in contanten uitbetaald, maar kan tijdens een volgend bezoek -vóór de vervaldatum- worden besteed.

  Annuleringsvoorwaarden

  • Tot 14 dagen voorafgaand aan de reservering: 25% van de huur van de locatie
  • Tot 3 dagen voorafgaand aan de reservering: 50% van de huur van de locatie
  • Minder dan 3 dagen voorafgaand aan de reservering: 100% van de huur van de locatie en 50% van de kosten voor het vergaderarrangement
  • Is op verzoek van de huurder de catering aan een derde partij uitbesteed, dan gelden de annuleringsvoorwaarden van die partij en zijn de kosten voor rekening van de huurder.

  aansprakelijkheid

  Betreden van Heerlijk Hemelum is op eigen risico. Schade aan onze eigendommen kan per ongeluk gebeuren, maar wordt -net als diefstal- op de verantwoordelijke persoon/personen verhaald.