reserveren

Wat leuk dat u ons gevonden heeft en (vrijblijvend) wilt reserveren! Vult u hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om uw wensen door te spreken.

We beloven u nu alvast een heerlijk verblijf!

  tarieven

  Huur van de locatie

  De accommodatie is per uur te huren, met een minimale periode van 2 aaneengesloten uren.

  € 65,00 per sessie van 2 uren (minimale huurperiode)
  € 30,00 per ieder volgend uur
  € 375,00 per dag (van 8.00 tot 21.30 uur)

  € 30,00 presentatiemiddelen per huurperiode (optioneel)

  Inclusief gebruik van alle voorzieningen, keukenlinnen, eindschoonmaak, energietoeslag en 9% btw. Exclusief koffie- en theearrangement en € 50,00 borg.

  Optioneel kunt u gebruik maken van professionele presentatiemiddelen: beamer en projectiescherm, whiteboard/flipover met stiften, geluidsbox via bluetooth en device met gastaccount.

  Heerlijk koffie- en thee-arrangement

  € 6,75 per persoon/sessie van 2 uren
  € 1,75 per persoon/ieder volgend uur
  € 20,50 per persoon/dag vanaf 9 uren

  Het Heerlijke koffie- en theearrangement is een aanvulling op de locatiehuur en bestaat uit onbeperkt:
  – filterkoffie (zelf te zetten);
  – gebruik van de volautomatische bonenmachine voor een goede lungo of Italiaanse espresso;
  – gebruik van de theebar met ruim 25 soorten losse thee;
  – toebehoren (suiker, koffiemelk, honing en koekjes).

  Maak het Overheerlijk…
  Naar wens is het heerlijke koffie- en theearrangement aan te vullen met een huisgemaakt petitfourtje of een stuk gebak. Prijzen op aanvraag.

  Begint er iets te knagen of bent u wel toe aan iets anders dan koffie, thee of tafelwater? Ons aanbod van gekoelde dranken en heerlijke energizers heeft voor ieder wat wils. U kunt het zo pakken. Genuttigde consumpties worden na afloop verrekend.

  Genoemde bedragen zijn inclusief 9% btw.

  catering uitbesteden

  Staat u tijdens uw verblijf liever niet zelf in de keuken? Dan kunt u de catering uitbesteden. Dat kan op twee manieren:

  1. U zoekt en boekt zelf uw cateraar en stemt de catering van uw verblijf zelf met de cateraar af.
  De factuur ontvangt u rechtstreeks van de cateraar.
  NB: Bijzondere vormen van koken op locatie, zoals het gebruiken van open vuur, zijn enkel toegestaan met toestemming van Heerlijk Hemelum.

  2. U legt de organisatie rondom de catering bij Heerlijk Hemelum neer. In goed overleg komen we tot een catering naar wens. De kosten voor catering treft u op onze factuur. Voor deze service rekenen wij 25% van de totale cateringkosten.

  cadeaubon

  Iemand op een originele manier verrassen, kan met een cadeaubon van Heerlijk Hemelum. De waarde van de cadeaubon is door de gever te bepalen en vervalt twee jaar na de dag van aankoop. Een eventueel tegoed wordt niet in contanten uitbetaald, maar kan tijdens een volgend bezoek -vóór de vervaldatum- worden besteed.

  Annuleringsvoorwaarden

  • De huurder kan kosteloos annuleren wanneer er meer dan 14 kalenderdagen zijn tussen het moment van annuleren en de reservering.
  • De huurder betaalt 25% van de huur van de locatie wanneer 14 t/m 6 kalenderdagen voorafgaand aan de reservering wordt geannuleerd.
  • De huurder betaalt 50% van de huur van de locatie en 75% van de kosten voor het koffie- en thee-arrangement en indien van toepassing overige consumpties wanneer 5 t/m 3 kalenderdagen voorafgaand aan de reservering wordt geannuleerd.
  • De huurder betaalt 100% van de huur van de locatie en 100% van de kosten voor het koffie- en thee-arrangement en indien van toepassing overige consumpties, wanneer minder dan 3 kalenderdagen voorafgaand aan de reservering wordt geannuleerd.
  • Is op verzoek van de huurder de catering aan een derde partij uitbesteed, dan gelden de annuleringsvoorwaarden van die partij en zijn deze kosten voor rekening van de huurder.

  Annuleert u vanwege onvoorziene persoonlijke omstandigheden, zoals ernstige ziekte, ongeval of sterfgeval binnen de familie, dan zullen wij in gezamenlijk overleg tot een billijke oplossing komen.

  aansprakelijkheid

  Betreden van Heerlijk Hemelum is op eigen risico. Schade aan onze eigendommen kan per ongeluk gebeuren, maar wordt -net als diefstal- op de verantwoordelijke persoon/personen verhaald. Wij stellen het op prijs dat ongelukjes vóór het vertrek worden gemeld.

  2023-2024