Agenda

“Wanneer is de theetuin open? En is er bij jullie ook iets voor kinderen te doen?” Dat zijn vaak gestelde vragen. Op deze pagina vindt u de antwoorden. Scrol naar beneden voor de agenda.

onze (extra) openingstijden

De theetuin is standaard iedere zondag open in de maanden april tot en met september.

Wanneer we extra open zijn of wanneer er iets speciaals is zoals het open atelier van Illustraties van Meij, dan vermelden we dat als ‘evenement’ onderaan deze pagina.

Plan uw bezoek aan Heerlijk Hemelum en voeg de evenementen heel eenvoudig aan uw eigen agenda toe.

Neem alvast een kijkje op onze menukaart.

Open atelier

Onze dochter Evie Mariek is illustrator en beeldmaker. Ze kreeg rond haar 15de veel bekendheid met haar fine-art kaarten. Inmiddels weet men haar vanuit binnen- en buitenland te vinden voor de unieke, liefdevolle aankondigingen en portretten van mensen, dieren en huizen die ze in opdracht maakt.

Eens in de zoveel tijd houdt Evie Mariek ‘Open Atelier’. Ze geeft dan een inkijkje in haar laatste werk. Kom gezellig langs, maak kennis met de maker en bekijk onder het genot van een kop thee de hele kaartencollectie van Illustraties van Meij.

is hier voor de kinderen ook iets te beleven?

Nou en of! Op ons erf is van alles te zien en te ontdekken. Zeker voor kinderen die houden van de natuur en buiten zijn.

Er ontstaat een leuke hut tussen de takken (ideaal om van daaruit je ouders te bespioneren), we hebben een spelletjeskast en ja, in geval van nood zijn er stopcontacten en wifi.

Dus zet je kroost op de fiets of trek ze de wandelschoenen aan en kom gezellig langs!

Voor iedere jonge bezoeker ligt er zo’n prachtig activiteitenblad klaar.

agenda

Klik op een evenement voor meer informatie.

Aankomende evenementen