extra handen nodig?

De organisatie van je bijeenkomst uitbesteden? Dat is een verstandig idee wanneer organiseren niet helemaal je ding is of wanneer je er eigenlijk geen tijd voor hebt.

Bespaar jezelf die hoofdbrekens en kostbare tijd en zet een extra paar professionele handen in. Dat is ons advies, wanneer je je bijeenkomst wilt laten slagen.

Als professionele organisatieondersteuner én vanwege onze contacten met fijne cateraars en leveranciers uit de regio, kunnen wij hierin veel voor je betekenen.

professionele organisatieondersteuning

Van het opstellen van de uitnodiging tot aan de verslaglegging van een bijeenkomst en alles daartussenin. Als ervaren organisatieondersteuner is Ilse in te zetten bij alles wat bij de organisatie van en de communicatie rondom je bijeenkomst om de hoek komt kijken.

Vraag naar de mogelijkheden of bezoek www.schrijfwerk.nu voor een eerste indruk.

dierenpension

Op een kleine tien minuten rijden bij ons vandaan is Dierenpension Immermoed. Laat je je huisdier liever niet thuis, dan kun je mogelijk gebruik maken van de dagopvang.

van een voedzaam ontbijt tot een verdraaid goede bbq

Wanneer je de catering van je samenkomst liever uit handen geeft, dan is het prettig om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van een goede cateraar. Met plezier brengen wij je in contact met fijne cateraars uit onze directe omgeving.

boodschappenservice

Supermarkt Spar Flapper in het aangrenzende dorp Bakhuizen, heeft een uitgebreid assortiment op alle gebieden. Tegen een kleine vergoeding worden je vooraf bestelde boodschappen op de gewenste tijd bij Heerlijk Hemelum bezorgd.

Bestel uw boodschappen online >>>