extra handen nodig?

De organisatie van uw bijeenkomst aan ons uitbesteden. Dat is een verstandig idee wanneer organiseren niet helemaal uw ding is of wanneer u er eigenlijk geen tijd voor heeft.

Bespaar uzelf die hoofdbrekens en kostbare tijd en zet een extra paar professionele handen in. Dat is ons advies, wanneer u de bijeenkomst wilt laten slagen.

Als professionele organisatieondersteuner én vanwege onze contacten met fijne cateraars en leveranciers uit de regio, kunnen wij hierin veel voor u betekenen.

professionele organisatieondersteuning

Van het opstellen van de uitnodiging tot aan de verslaglegging van een bijeenkomst en alles daartussenin. Als ervaren organisatieondersteuner is Ilse Vessies-Meij in te zetten bij alles wat bij de organisatie van en de communicatie rondom uw bijeenkomst om de hoek komt kijken.

Vraag naar de mogelijkheden of bezoek www.schrijfwerk.nu voor een eerste indruk.

dierenpension

Op een kleine tien minuten rijden bij ons vandaan is Dierenpension Immermoed. Laat u uw huisdier liever niet thuis, dan kunt u mogelijk gebruik maken van de dagopvang.

van een voedzaam ontbijt tot een verdraaid goede bbq

Wanneer u de catering van uw samenkomst liever uit handen geeft, dan is het prettig om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van een goede cateraar. Met plezier brengen wij u in contact met fijne cateraars uit onze omgeving.

boodschappenservice

Supermarkt Spar Flapper in het aangrenzende dorp Bakhuizen heeft een uitgebreid assortiment op alle gebieden. Tegen een kleine vergoeding worden uw vooraf bestelde boodschappen op onze locatie bezorgd.

Bestel uw boodschappen online >>>