Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de magie van Familieopstellingen

maart 6 @ 19:30 - 22:00

EUR30

Ben je nieuwsgierig naar familieopstellingen? Heb je vragen of wil je er meer van weten? Misschien eens iets ervaren van wat familieopstellingen voor jou zouden kunnen betekenen? Op 6 maart organiseert Jettie van der Ploeg van Sieleljocht de workshop Ontdek de magie van Familie-Opstellingen. Je bent van harte uitgenodigd!

Let op… Er is plaats voor 11. Wil je meer informatie of meteen je ticket kopen? Neem dan rechtstreeks contact op met Sieleljocht (zie contactgegevens van de organisator hieronder).

 

OVER DEZE WORKSHOP | In ons leven ervaren we allemaal fijne en positieve ervaringen. Ook is er pijn, negativiteit en “gedoe”. Niemand van ons lijkt hieraan te kunnen ontkomen. We ervaren geluk én we ervaren strijd. We voeren strijd met onszelf, met ons lijf, in onze relaties, met ons werk, in ons gezin, etc. In sommige gevallen hebben de gevoelens en blokkades waar we mee en tegen strijden hun oorzaak in onze familiegeschiedenis. Doordat we zo diep verbonden zijn met onze familie – ons systeem – dragen we soms stukken mee die meer bij onze ouders, grootouders of zelfs voorouders horen dan bij onszelf.

Familieopstellingen geven je de kans om bij de wortel van je strijd te komen. Waar is jouw strijd begonnen? Met welke persoon, welk verhaal, welke emotie van iemand die voor jou er was in jouw familie, heeft jouw strijd te maken?

Door een doeltreffende maar tamelijk eenvoudige methode kunnen we inzicht krijgen en vrij maken van datgene wat ons tegenhoudt om datgene waar we werkelijk naar verlangen vorm te kunnen geven in ons leven.

Ben je nieuwsgierig naar familieopstellingen? Heb je vragen of wil je er meer van weten? Misschien eens iets ervaren van wat familieopstellingen voor jou zouden kunnen betekenen?
Je bent van harte uitgenodigd voor de workshop: Ontdek de magie van Familie-Opstellingen.

Op mijn eigen reis heb ik ervaren dat mijn eigen moeite en strijd voor een groot deel ook geworteld zijn bij mijn ouders en voorouder. Door hun pijn en moeite zichtbaar te maken heeft het mij vrijheid gegeven om fijner te leven, om dichter bij mezelf te zijn, makkelijker te kunnen ontspannen.
Als systemisch coach ondersteun ik mensen in dit proces door middel van opstellingenwerk en systemisch lichaamswerk.

 

Deze avond is onderdeel van de Heerlijke Workshopwoensdag Agenda, voorjaar 2024:

  • Een divers aanbod van waardevolle workshops
  • Bevlogen trainers, coaches en inspirators
  • Ontmoeten, leren en beleven op een fantastische locatie
  • Kleinschalig (beperkt aantal tickets!)
  • Informatie en inschrijven bij de aanbieder
  • Inclusief onbeperkt goede koffie, theeproeverij (ruim 25 soorten) en lekkers, parkeren op de locatie (laadpaal aanwezig)

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
EUR30

Organisator

Sieleljocht
Telefoon
0613249132
E-mail
info@sieleljocht.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Heerlijk Hemelum | Theeschenkerij en vergaderlocatie
De Maren 15
Hemelum, 8584 VN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0625253205
Bekijk de site van Locatie