spirituele activiteiten

Spirituele ruimte in Fryslân (Friesland)? Welkom bij Heerlijk Hemelum! Een ideale locatie voor spirituele (buiten)activiteiten zoals mama blessing ceremonies en buitenyoga. Heerlijk Hemelum is een budgetvriendelijke, kleinschalige groepsaccommodatie en theetuin in een van de mooiste streken van Fryslân. Ervaar zelf wat deze ongedwongen en prikkelarme plek te midden van de bomen van het volwassen bos met je doet en huur bij ons je spirituele ruimte in Fryslân (Friesland) voor je eerstvolgende spirituele activiteiten.

in harmonie samenzijn

De meeste bezoekers aan Heerlijk Hemelum ervaren al snel de bijzondere, rustgevende atmosfeer. Dat geldt niet alleen voor ons adres, maar is duidelijk voelbaar in de hele streek waar De Maren onder valt. Mensen omschrijven de sfeer wel als magisch, een natuurlijke rust die over hen heen valt en als een ideale locatie om in harmonie samen te zijn.

ideale locatie voor spirituele activiteiten

Tussen 8:00 en 21:30 uur kunnen informele gezelschappen tot 20 personen de gehele sfeervol ingerichte binnen- en buitenruimte en de voorzieningen van Heerlijk Hemelum gebruiken. Wat maakt het een ideale locatie voor spirituele activiteiten?

  • De locatie biedt binnen en buiten voldoende privacy om in een intieme setting samen te zijn, maar ook om even op jezelf te zijn;
  • aan de lange tafels binnen en buiten onder de overkapping kunnen tot 14 mensen zitten;
  • onder de bomen is voldoende ruimte om in het gras in een grote kring te zitten;
  • met uitzondering van het open karakter aan de voorzijde, is het erf aan de linker- en achterkant omringd door bomen en daardoor is er geen inkijk;
  • de locatie is al te huur vanaf twee uren;
  • tijdens het gebruik zijn er geen andere gasten aanwezig;
  • er is een aparte ruimte met een daybed waarop gerust kan worden;
  • de omgevingsgeluiden van het Friese platteland (de dieren op en om ons erf, een boer die maait en in het voorjaar de fantastische vogelconcerten) brengen je op gezette tijden weer in het hier en nu :).

eten en drinken

Gebruikt u onze accommodatie voor uw spirituele activiteiten, dan staat bij aankomst versgezette koffie, thee en tafelwater voor u klaar. In de ochtend en in de middag serveren we er iets lekkers bij. Hiernaast staat het u vrij om zelf voor eten en drinken te zorgen, want de accommodatie is zo ingericht dat u zelfvoorzienend kunt zijn. Wellicht past een theeceremonie bij uw bijeenkomst? In overleg kunnen we een Heerlijke High Tea voor u verzorgen.

overnachten

Overnachtingsmogelijkheden vindt u in de directe omgeving. We adviseren u om hiervoor gebruik te maken van de bekende boekingssites of contact op te nemen met VVV Waterland van Friesland.

beschikbaarheid en reserveren

We zijn benieuwd naar uw wensen en verheugen ons op uw komst! Informeer geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid en kosten en boek uw eerstvolgende bijeenkomst buiten de deur. Noteer uw contactgegevens, stel uw vraag en druk op de verzendknop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees verder over onze groepsaccommodatie en voorzieningen >>>