koffie- en theeschenkerij

Zorgvuldig geselecteerde koffie en thee en huisgemaakte limonades. Van april tot en met september schenken wij dit vanuit onze koffie- en theeschenkerij. Allemaal lekkers om een stukje voor om te fietsen!

Kom alleen, samen of met uw gezelschap en kies een fijne plek op ons lommerrijke erf, tussen de binten van de voormalige deel of op het overdekte terras. U bent van harte welkom voor het maken van een heerlijke tussenstop! Door de ongedwongen, prikkelarme en landelijke omgeving is Heerlijk Hemelum een buitengewone locatie om bij te praten of even op te laden.

OPENINGSTIJDEN

De koffie- en theeschenkerij is in de maanden april tot en met september op zondag van 9.30 tot 16.30 uur voor publiek geopend.

Gezelschappen zijn op afspraak ook op andere tijden welkom.

Ook zijn we open tijdens georganiseerde wandel- en fietstochten in onze directe omgeving én wanneer de vlag wappert.

KOFFIE, THEE, FRIS EN IETS LEKKERS ERBIJ

Wij serveren (h)eerlijke koffie, smaakvolle thee en huisgemaakte limo van vlierbloesem en oogstfruit van eigen erf. We vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets te kiezen is. Daarom kunt u bij ons terecht voor ‘gewone’ koffie en thee én voor koffie- en theespecialiteiten. Wat u ook kiest, ieder bakje zetten we met dezelfde passie; ambachtelijk en vers.

Wilt u er iets lekkers bij? Hebben we! Want oeh, de ambachtelijke Friese bakkers… die maken toch een hoop lekkers! Ons deskundige testpanel heeft bijna alles geproefd en de lekkerste Fryske koekspesjialiteiten uit de streek voor u geselecteerd. Daarnaast is er natuurlijk ook een wisselend aanbod van huisgemaakte lekkernijen.

Gebak serveren we op bestelling. Wilt u een lekker taartje komen eten, neem dan van te voren even contact met ons op.

DE THEESCHENKERIJ HUREN

Brainstormen op locatie, met elkaar aan de grote tafel of in groepen uit elkaar… Jong en oud zullen zich snel thuis voelen op deze fijne plek die ook als trainingslocatie of voor een familiedag ideaal is.

Steeds meer mensen kiezen voor dit soort bijeenkomsten een pareltje: een buitengewone, kleinschalige accommodatie om ongestoord te werken, te ontmoeten, het leven te vieren…

Zoekt u zo’n pareltje? Dan hebben we goed nieuws! Want het is mogelijk om de hele theeschenkerij tegen een budgetvriendelijk tarief te huren.

Lees verder over onze vergaderlocatie >>>